PLAYZONE

Het nieuwe speelveld waar mensen vanuit passie tot performance komen en waar de essentie van het bedrijf geloofwaardig verknoopt is met geld verdienen. In een Playzone doen mensen ertoe en begrijpen waaraan zij bijdragen.

DE PLAYZONE

Het nieuwe speelveld waar mensen vanuit passie tot performance komen en waar de essentie van het bedrijf geloofwaardig verknoopt is met geld verdienen. In een Playzone doen mensen ertoe en begrijpen waaraan zij bijdragen.

De betekenisvolle werkomgeving

waar mensen zich verbonden voelen met de essentie van het bedrijf.

De behoefte van mensen verandert, de wijze van organiseren ook. De wijze waarop de inzet van mensen wordt gestuurd blijft hetzelfde. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Wij zijn ervan overtuigd dat de waarde van mensen op een nieuwe manier moet worden ingezet. Door anders te sturen op prestatie en door mensen betekenisvol te laten zijn en zelf eigenaar te laten zijn voor het resultaat en waarde voor het bedrijf.
Hiervoor introduceren wij de Playmaker. De Playmaker heeft een actieve rol in het groeien naar een Playzone zodat mensen in het bedrijf echt het verschil kunnen maken.

Wat is een Playmaker?

Playmakers zijn nieuwsgierige, ontvankelijke mensen met lef die in het bedrijf blijvend condities scheppen zodat iedereen het beste van zichzelf geeft.


Maak ook een Playzone van jouw bedrijf met eigen Playmakers

Bedrijven worden Playzones!

Het betekenisvolle bedrijf is een Playzone waar mensen vanuit passie tot performance komen. Waar de essentie van het bedrijf geloofwaardig verknoopt is met geld verdienen. In een Playzone staat de droom centraal. Dat is de basis voor de vertaling naar de juiste mensen, de juiste rollen en het houden van de juiste focus.

Doe mee met het 90 dagen programma!

De Playzone

Het speelveld voor ambitieuze ondernemers die echt impact willen maken. Met drie bouwstenen:

  • Expliciet maken van de droom
  • Intrinsieke verbinding medewerkers
  • Opleiden tot Playmaker

    In een Playzone dringen we door tot de kern van het bedrijf. We vervlechten de droom van het bedrijf met het juiste DNA medewerker die zo in de juiste rol effectief kan bijdragen in het werk.

    Een Playzone vergroot het potentieel van het bedrijf en geeft ondernemer de ruimte om focus te houden op de ontwikkeling van het bedrijf.
    Een Playzone kent een eigen dashboard dat vooruitgang op de betrokkenheid en effectiviteit real-time in kaart brengt.

play

Expliciet maken van de droom

Het creëren van een business one-pager waar de essentie van het bedrijf de logische en motiverende aandrijver is voor de financiële doelen en impact. Het biedt koers voor het nemen van de juiste beslissingen.
Meer informatie
Activation 2

Intrinsiek verbinden medewerkers

Het verbinden van de intrinsieke motivatie van medewerkers met de essentie van het bedrijf. Dit verhoogt het commitment en het begrip waaraan zij dagelijks bijdragen.
Meer informatie
playmakers opleid

Opleiden tot Playmakers

Het opleiden van Playmakers; geselecteerde nieuwsgierige, ontvankelijke medewerkers met lef. Zij bouwen aan een werkomgeving waar mensen vanuit passie, in de juiste rol en met de juiste focus bijdragen aan de bedoeling van het bedrijf.
Meer informatie

Maak het verschil